lørdag 25. oktober 2008

Hytta...

Teddy virket ganske fornøyd der han sto, han slapp ikke inn da, han var seriøst gjørmete... Bordkledningen må skiftes men jeg er jo sammen med verdens herligste snekkermann så det blir vel ingen stor sak... Men det er jo denne tiden da. Men det måtte heldigvis ikke skje med en gang så vi har jo tida på oss...
Ikke akkurat luksus slott i Tsjekkia, men jeg tror nok at det blir herlig likevel... Vi må nok finne på noe lurt for å få plass til alle fire jentene... En sovesofa er liksom ikke så gøy å bære 3 km opp hehe.
En litt smal seng, men vi er jo glad i hverandre så da er det vel nok plass.
Kjøkkenet hadde ikke den rette høyden, så Kjelle kan ikke stå der inne, så her er det bare jenter som lager mat... Den fikset han fint den sniken hehe.
Spisebordet står ved ene veggen på stua, det er utfellbart og tar derfor lite plass når det ikke er i bruk. Meget praktisk. Spørs om vi får få oss noen klappstoler i tillegg :)
En liten Jøtul med kokemuligheter varmer både foter og mager ...
Til og med et vitrineskap har de båret opp, kjekt at hytta selges på "rot" var igrunn mest småting de ville ha med seg...

Koselig sofakrok, ganske mye furu men det er jo tross alt ei hytte... Om jeg får ånden over meg så kanskje den kan bli shabby chic... men det er vel bare å drømme...Et flott lite krypinn :)


1 kommentar:

Ingeborg sa...

Gratulerer, så nice!!!